Fiskepladsen Gravhøj på Sydøst Samsø egner sig til ham eller hende der ikke har noget imod hårdt vejr og halvstore bølger. Her på Samsøs sydøstlige hjørne er der nemlig næsten altid oprørt vand. Strømmen løber stærkt her og spottet udmærker sig som at være en god sommerplads til natte fiskeri efter havørreder.

Revet består af store sten og det kan godt være en hård omgang at fiske spottet. Med det kan også være det hele værd.

Det er ikke bare på selve revet at fiskeriet bør udforskes. Både vestover og nord på er der masser af gode muligheder for succesfuldt fiskeri året rundt. Der findes ingen eller kun 1 eller 2 havørred producerende åer på Samsø så de fisk der er her i vintermånederne er super blanke og stærke fisk.

Bevæger man sig nordpå, ca. 500-600 meter, støder man på et fint stræk af revle fiskeri. Og bevæger man sig vestover, kander nemt fiskes langs det kystnære badekar helt net og forbi Visborg fyr.
Se venetuelt andre fiske spots på Samsø her

Parkeringsforhold ved Gravhøj fiske plads

Der parkeres forenden af vejen Jettehøj som går igennem skoven inde fra landet. Man skal her være opmærksom på at skoven er privat og der i løbet af året er forskellige restriktioner om hvor og hvornår man må opholde sig på grunden.
Se her hvordan du kommer til Samsø nemt og billigt
Gravhøj fiskespots på samsø der kaster fisk af sig hvergang

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!