Der ligge er mange fiske spots på Samsø som ikke ret mange fisker. Det er udsat for vejr og vind og på Samsø blæser det altid. Lige der hvor Havvejen skifter til Maarup Hovedgade starter strækket men der er alligevel en lille gåtur op til det første badekar. Strækket holder tre områder som kan fiske af relativt hurtigt hvis man lige har et par timer der skal slås ihjel. Det første badekar ligger for sig selv imens det andet ligger ud for et andet kystnært badekar. Affisk det inderste og afslut med det yderste.

Se eventuelt andre fiske spots i Jylland her

Parkeringsforhold til fiske spots på Samsø

Man parkere lige der hvor Havvejen går over i Maarup Hovedgade og drejer ind i landet. Herfra har man en lille gåtur op til det første badekar hvor fiskeriet starter. Når man snakker om fiske spots på Samsø, så er der faktisk rigtig gode muligheder for parkering alle steder.

Pighvar fiskeri på Samsø

Selvfølgelig er der pighvar på Samsø. Og lige netop på dette spot er området omringet af rigtig pighvar vand. Så er man til lidt afveksling i fiskeriet kan man med fordel pakke en god stiv stang på 10-11 fod ned til jagten på de store rug gulvtæpper der hærger sandbunden her.

Havørred hot spots på Samsø

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!