Langør fiske spots på Samsø er tre fede pladser der ligger ode på og omkring Lilleøre. Pladserne ligge midt på øverste østvendte halvdel af Samsø og et lille stenkast fra byen Langør. Denne plads har lidt af det hele. Et godt stort rev med masser af mulige standpladser på begge sider, samt godt kystnært badekar fiskeri og en lækker fjord-agtig vinderplads til de mørke kolde måneder. I de rette vindforhold kan der her fiskes med både flue og spin. Revet fisker bedst ved højvande

Læs eventuel om andre fiske spots på Samsø her

Parkeringsforhold ved Langør fiske spots på Samsø

Man kan med fordel parkere overfor natur skolen lige inden man rammer byen Langør. Herfra kan man nemt gå den relative korte tur ud til vandet. Området er fredet og der er en stort fugle liv her. Respekter dette og ryd op efter dig selv.

Transport til og fra Samsø

Det har aldrig været nemmere at komme til og fra Samsø. Uanset om man skal fra Jylland eller Sjælland. Færgerne sejler fra Hou til Sælvig og fra Kalundborg til Ballen. De sejler fra tidligt morgen og til sen aften og prisen er i den grad overkommelig. Man kan rejse som gående, med cykel og med bil eller bus.

På færgerne er der masser af faciliteter i form af restaurant hvor man kan handle stort set at hvad hjertet begære. Kaffen er god og der serveres små retter som nemt kan nå at nydes på overfarten. God tur.

Læs mere om færgerne til og fra Samsø her

Langør havørred fiskeri på Samsø

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!