Båring vig på Nordfyn bliver tit forbundet med sol, sommer og badegæster. Men havørred fiskeriet her er faktisk, til tider, noget af øens bedste. Der er nogle fredningsbælter til venstre for parkeringen, og et godt stykke til højre. Derfor et sensommeren og efteråret rigtig fint til jagt efter de helt store havørreder der trækker imod åen her.

Grejet til fiskeri ved Båring vig havørred hotspot

På det første stykke af pladsen, i badekarret til venstre for parkeringspladsen, kan der fiskes både med spinnestang og flue. Det kan der også et godt stykke østpå til højre for parkeringen. Men når man kommer godt 200 meter hen af fiskepladsen kommer man til et område hvor der er dybt helt ind under land. Skal man fiske med flue her skal det foregå på langs på grund af den manglende plads til bagkastet. Når jeg går på Båring vig stykket så er det oftest med spinnestangen. Gerne med Kø ho’et i størrelse 14 gr. i forskellige farver. En Sandeel fra Savage Gear er heller ikke af vejen. Denne kan med stor fordel speedspindes og derved nemt lokke en af de store og superhurtige blankfisk til hug.

Parkeringsforhold ved Båring vig fiskeplads

Pladsen byder også på en super komfortabel parkering med masser af plads. Selv om der skulle holde et par biler i forvejen, så er der stor chance for at det bare er folk der er ud og lufte hunden eller nede og gå på stranden.  Der parkeres ved toilettet og derfra er der kun 100 meter til det første tangbælte hen mod fredningen til venstre.

Flue fiskeri efter havørreder på kysten

Modtag de fedeste havørred hotspots som en af de første!

Vi spammer dig ikke, vi vil bare gerne holde kontakten

You have Successfully Subscribed!