Skal logere du på Fyns hoved Camping kan det være meget fordelagtigt at medbringe noget fiskegrej. Her lige ud for campingpladsen og sydpå har du nemlig noget at Nordøstfyns bedste havørred fiskeri.

Stykket er præget af store fyldige badekar. Masser af fine stræk og det bliver bare ved og ved sydover. Også nord på finder du fint fiskevand, men på nogle årstider er der på nordstykket fredet.

Hele strækningen indbyder til fiskeri med både flue og spin og bombarda med flue er specielt brugt her da badekarrene er lidt brede på noget af stykket.

Bunden er blandet sten og blæretang og kysten er præget af små naturlige og sporadiske stenklynger der ligner små rev. Her skal man virkelig fokusere sit fiskeri imod. Der kan går nogle store flotte blankfisk her morgen og aften.

Om vinterne og de kolde måneder, kan man løbe ind i noget fortræffeligt grønlænder fiskeri tillige med.

Hot spottets prima måneder er maj, juni og juli og igen september, oktober og november. Pladsen fisker bedst i vest og sydvesten vind. Men er man lidt hårdføre kan den fiskes i alle vindretninger.

Parkeringsforhold ved Fyns hoved Camping

Der kan fint parkeres ved ishuset i udkanten af campingpladsen. Derfra går man ned gennem pladser til vandet hvor man fint kan starte sit fiskeri.

Se eventuelt på andre Fynske fiskepladser her

Overnatning

Det kan varmt anbefales at overnatte på Fyns hoved camping. Her har du alle tænkelige faciliteter og desuden har du en masse andet godt fiskevand lige rundt om dig.

Læs mere om Fynd hoved camping her

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!