Kikkenborg er et havørred hot spot der virkelig kaster mange fisk af sig hver evig eneste år. Stedet er der hvor jeg selv startede mit fiskeri for 32 år siden og jeg kommer der stadig en gang imellem. Selvom jeg nu bor i Kolding, og har oceaner af godt fiskevand lige uden for døren.

Kikkenborg havørred hot spot er primært åben kyst der starter der hvor nordstranden slutter. Der er et lille dræn udløb der skal forceres og lige her har der altid været fisk at finde. Især i vinterperioderne.

Hele stykket forbi sommerhusene er lækker mørkere bund med småsten og spredte tangplanter. Nogle steder lidt dybere huller end andre.

Når man kommer forbi disse huse er man mere eller mindre ude ved skrænterne, her er pladsen præget af en halvdyb rende eller havørred badekar om man vil. På selve spidsen af strækket, ca. 200 meter efter sommerhusene, finder man et større hul der burde få et kast eller to ekstra. Jeg har selv landet et par seriøse trofæer her.

Se flere havørred fiskepladser her

Parkeringsforhold ved Kikkenborg

Der kan frit parkeres for enden af Nordstranden. Der hvor fiskeriet faktisk starter. Det er helt gratis.

Husk at hvis du er mellem 18 og 65 skal du have det obligatoriske stats fisketegn for at fiske på de danske kyster. Du kan købe fisketegnet her.

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!