Hele Langø havørred hotspot, som ligger på den vestlige side af Hindsholm, har i rigtig mange år været kendt som en ufremkommelig men super god fiskeplads.

Gåturen ud på halvøen, til Langø havørred hotspot, indbyder til fiskeri hele vejen. Og der er fisk alle steder. Hele strækket mod nord er præget af god dybte helt ind under land, store rullesten og spredte tang pletter. Det lugter lang væk er store blanke fisk på vej til Odense fjord og op i åen.

Når man kommer ud til det lille skovområde kan man med fordel fortsætte længere ud. Der vil man se en ændring i bundforholdene hvor der kommer lidt revler og ålegræs. Fokuser dit fiskeri her. Jeg har selv været så heldig at tage et par rigtig fine fisk på netop dette stykke og der aldrig gået forgæves på denne plads.

Længere ude ender halvøen ud i en form for tange og et indløb til en inderfjord. Der er fisk her. Inderfjorden bugner med børsteorm i februar og marts og rejer, kutlinger og andre småfisk i foråret og om sommeren. Så giv fiskeriet en god chance her også.

Se et andet havørred hotspot på Hindsholm her

Parkerings ved Langø havørred hotspot

Der kan frit parkeres ved Galleri Solvognen. Parker dog på en måde så også galleriets gæster har en mulighed for at parkere deres køretøjer. Det findes flere veje ned til vandet herfra. Men tag stien mod vest og find en af de mange pasager ned gemmen sommerhus området.

Har du brug for overnatning i forbindelse med dit fiskeri på Hindsholm. kan det varm anbefales at kigge på Tornøs Hotel i Kertenimde.

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!