De Fynske fiskepladser er uden undtagelse noget for sig selv. Der er ikke noget at sige til at de er godt besøgt. Det gælder også fiskepladsen ved Lundeborg. Her har du en flot natur samt masser af fiskevand at udforske.

Hele stykket både nord og syd for Lundeborg er præget af sandrevler med et fint kystnært badekar og masser af revle fiskeri på ydersiden. Det kræver dog at man bærer fiske briller for at kunne skelne mellem revle brud og regulære badekar. Men er har du først fundet vejene der ud er du også i et stort havørred eldorado.

Der kan stå fisk over alt. Så fiskeriet går i sin enkelthed ud på at gå langsomt frem og fiske systematisk. På denne måde når du længst med denne form for fiskeri. Som det jo gerne er på de fleste Fynske fiskepladser.

Læs eventuelt mere om andre Fynske fiskepladser her

Parkeringsforhold ved Lundeborg

Der masser af muligheder for parkering ved havnen. Men tag dig i agt for afgifter. Der er nogle gratis områder men også betalings parkering

Overnatning ved Lundeborgs Fynske fiskepladser

Der er flere muligheder for overnatning når man gerne vil fiske ved Lundeborg. Måske man har flere spots i tankerne og man kan sagtens bruge et par dage på fiskeri på østsiden af Fyn. Her er rigtig mange fine pladser.

Se overnatnings mulighederne her

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!