Drejens havørred hotspot er en af mine favoritter i Kolding fjord. Jeg fiskede det første gang for 3 år siden og jeg må sige at jeg vender oftere tilbage nu. Der er som regel altid fisk her.

På revet, både på ydersiden og indersiden, kan man finde stimer af fine blanke havørreder. Bunden indbyder til troen på fisk og det virker som om at fiske bliver i området, selvom man fisker intensivt på dem i længere tid.

Området er præget af halv blød bund, men spredte muslingebanker og blæretang. Ude på revet er bunden meget mere stenet og der løber en let strøm om spidsen. Her står der altid fisk i de varme måneder. Om du dyrker spinnefiskeri eller går med flue så er Drejens havørred hotspot stedet hvor du med garanti finder fisk.

Læs eventuelt om havørred hotspottet ved Kolding fjord hotel her.

Parkeringsforhold ved Drejens havørred hotspot

Der kan parkeres 2 steder. Det ene er ved efterskolen helt ude på Dejens spids og det andet er helt inde ved Kolding fjord hotel. Hvis du parkere inde ved hotellet kan du med fordel fiske dig vej hele vejen ud til Drejens spids. Der er mange gode spot på vej derud.

Har du brug for overnatning i forbindelse med din tur til Kolding fjord, så kan de varmt anbefales at taget hurtigt kig på Kolding fjord hotel.

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!