Gåsevig camping havørred fiskeplads er et relativt stort stykker der strækker sig over en tange syd for Haderslev. Stykket som ligger nedenfor og på kysten syd for camping pladsen byder på masser af forskellige typer fiskevand.

Lige neden for Gåsevig camping fisker man fra en sandet bund og udover tæt blæretang med spredte sand pletter. Og vader man sydover, rammer man herfra ind i dybt vand helt ind under land med store sten. Dette er et stykke der er lidt svært at vade da stenene er meget glatte og man skal være lidt forsigtig med at vade for hurtigt afsted her. Dette er dog en plads med god strøm og masser af frisk vand. Især om sommeren kan man her løbe ind i nogle gode store fisk der er på vej til åen i nord eller syd.

Fortsætter man længere syd på vil man her finde et par rigtig fine store rev der lugter langt væk af havørred fiskeri. Hele pynten rundt byder på leopart bund, store sten dybe spredte huller og vinterfiskeriet her er særdeles eftertragtet.

Se en anden fiskeplads nær Gåsevig her

Parkeringsforhold ved Gåsevig camping havørred fiskeplads

Man kører imod campingpladsen og drejer af og følger vejen lige ved indgangen, Herfra kommer man forbi et lille forsamlingshus og kan parkere flere steder ved vandet. Lige ned til fiskepladsen.

Ønsker man at campere på Gåsevig camping kan man læse mere her

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!