Hvis man bifinder sig i Kolding området, og har sin fiskestang med sig i bilen, så er havørred hotspottet Grønninghoved lige sagen. Denne strækning er en rigtig kystplads fyldt med lange sandrevler og dybe badekar. Det hører sig til sjældenhederne at man ikke løber ind i en fisk her. Stykket er ret langt og der kan være fisk alle steder.

Denne Jyske fiskeplads holder 3 revler og et bade kar helt inde under land. Blære tangen i dette inderste badekar står højt. Det kan sagtens fiskes, men jeg plejer dog at fiske det ved højvande. Eller med en flydende sort skumbille om sommeren.

Det yderste badekar  efter den midterste revle er den vigtige. Det er godt 150 meter langt og der skal fokuseret på enderne og kanterne her. Specielt egen kant. Så fisk det godt af.

Når man når enden af denne revle og badekar, kan man vade længere ud til en ny revle, der holde et mindre tang bælte. Også her skal du fokusere på enderne og kanterne. Husk at holde øje med hvor du er vadet ud, da højvande kan komme snigende og efterlade dig med en længere svømmetur i de blå bølger.

Grejet ved Grønning hoved havørred hotspot

Da blæretangen står temmelig højt vil jeg foreslå højtstående gennemløbene blink, kystwoblere og fluer. Der kan fiskes hele året på dette spot så farver og grej valg skal passe til årstiden.

Vindforhold ved Grønninghoved

Vinden er egentlig underordnet her på denne plads, bare den ikke er for hård. Men fiske man med flue er en nord til nordvestlig at foretrække.

Parkeringsforhold ved Grønninghoved

Der parkeres helt nede ved vandet ved bænken i græsset. Husk at bruge den dertil opstillet skraldespand til affald og husk at forny dit statslige fisketegn hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!