Halk hoved er blevet et af de stedet på den Sydjyske kyst hvor jeg selv kommer til at fiske en del. Det skyldes nok mest at jeg fik årets første gode overspringer på lige netop dette sted.

Læs eventuelt om den dag jeg fik en 63 cm overspringer her

Halk hoved strand er flot natur, skrænter og et godt varieret stræk. Her er både steder med god dybte helt ind under land, badekar og både spidse strømrev samt flade plateauer.

Når man skal fiske ved Halk strand, så er der nogle ting man lige skal kigge efter, for af en eller anden grund spiller vandstanden en stor rolle for fiskeriet her. Det kan den også gøre mange andre steder men jeg oplever at det er vandstanden der gør om der er fisk inde eller ej.

Læs om en anden god fiskeplads i Sydjylland her

Fisk ved højt til faldende vandstand

Ved Halk hoved strand skal vandstanden altså være høj. Og gerne lige vendt til faldende. Det gør heller ikke noget at vandet ikke er sprit klart, altså må det gerne være lidt grumset. En guideline til grumset vand er at hvis du står i vand til knæene og lige nøjagtig kan skimte din vadestøvle på bunden, så er det helt perfekt.

Parkerings forhold ved Halk hoved

Man parkerer oppe på markvejen. Der er flere små huller der fint kan parkeres i. Men hold godt ind til siden. Især i de sæsoner hvor der arbejdes i markerne. Markvejen er trods alt til for at dem der lever af jordbrug kan komme fra a til b. Fra markvejen går du ned til det lille sorte hus og du kan derfra følge stien rundt om huset og ned til vandet. Fiskeriet kan starte der.

 

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!