Rebæk strand i Kolding fjord er et yndet sted at tage en times tid eller to da det er så enormt nemt at komme til. Stykket byder dog på mere end et par timers fiskeri hvis man har tiden. Hele vejen fra parkeringen og ud forbi sivskoven fiskers der problemfrit og her kan der sagtens gå flere stimer fisk. Rebæk har i gennem tide kastet nogle enormt store havørreder af sig da pladsen ligger lige akkurat uden for frednings bæltet. Længere inde i bunden af fjorden, ved havnen, løber Kolding å, som er en af Danmarks bedst selvproducerende åer, nemlig ud. Det betyder ligeledes at stykker holder fisk året rundt og specielt sommerfiskeriet kan være rigtig godt.

Se en anden god havørred fiskeplads her

Parkerings forhold ved Rebæk strand

De bedste forhold for dem der ikke gider vade for langt for at starte fiskeriet. Man parkere nemlig lige uden for frednings bæltet og kan starte med at fisker herfra og til højre, altså udad i fjorden.

Bundforhold ved Rebæk strand i Kolding fjord

Bunden er en blanding af hård stenet bund med spredte tangplanter og over i superblød mudderbund. Tag ikke fejl af den bare mudderbund ved Sivskoven. Her går der normalt en eller to store stimer af fisk. Især om vinteren.

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!