Hornbæk Plantage havørred fiske plads er en perle i sig selv. Ikke mindst fordi stykket bare byder på rå natur men også på grund af den historik der følger fiske pladsen.

Dette sted nord for Helsingør, kaster rigtig mange fisk af sig, og har gjort det i mange år tilbage. Om man fisker revet eller bevæger sig frem og tilbage må man selv om. Men husk at aktivt fiskeri altid giver flere fisk.

Hele stykket fra Plantagen og ved imod Helsingør kan med fordel fiskes og her er der chance for en virkelig god fisk.

På hele stykket fra plantagen fra Hornbæk til Ålsgårde mod Helsingør er der chance for fisk. Sommerfiskeriet her er eminent da den stærke strøm fra øresund bringer en masse frisk vand og føde emner med sig ind. Det kan de større fisk godt lide.

Se flere Sjællandske havørred fiske pladser her

Parkerings forhold ved Hornbæk Plantage

Man parkere tæt ved vandet på parkeringspladsen. Orienter dig om fiskevandet inden du starter. Der kan være fisk alle steder her.

Overnatning

Kommer du langvejs fra og har du brug for en god og behagelig overnatning? Så kan det måske være noget for dig at blive forkælet med en overnatning på et slot. Efter en lang dag på kysten skal der lidt lækre omgivelser til for at få energien tilbage i kroppen. Se mere her.

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!