Alle kender det. Man står i grej shoppen og kan ikke bestemme sig for hvilken nye spinnehjul man skal have. Man har allerede beslutte sig for hvad det som maksimalt må koste men alligevel er der hundredvis af hjul at vælge imellem. I denne artikel har jeg lavet en lille samling af de spinnehjul jeg mener egner sig godt som det bedste spinnehjul til bombarda fiskeri i 2020.

Der findes lige så mange meninger om spinnehjul, som der er lystfiskere på verdensplan. Men hvad definere et godt spinnehjul og hvad har man egentligt brug for, for at få succes med fiskeriet når man står i vand til knæene. Godt spørgsmål. Men jeg har opsnuset nogle forskellige synspunkter som jeg mener kunne være afgørende for hvorfor netop disse 4 spinnehjul i denne artikel skal på listen over bedste spinnehjul til bombarda fiskeri.

Abu Revo Præmier spin 20

Abu Revo Præmier spin 20Da ABU skulle producere dette hjul, gjorde de alt for at samle de fedeste nye features og komponenter i et samlet flagskib men stadig til en pris der er overkommelig for de fleste. Huset er opbygget i kulfiber og der er ikke mindre en 11 kuglelejre indenfor. I modsætning til mange andre spinnehjul, også i samme prisklasse, findes der ingen ¨Back-clash¨ i anti-reverce funktionen. Hjulet er, med den supergodt designet, Rocket Line Management System og sikrer et helt igennem godt lineoplæg der sikrer at der ingen vinde knuder opstår.

Kan Revo Premier Spin anbefales? Til prisen ja, dette hjul er gennemført og designet til at holde i mange år. Desuden ville lange kast ikke være et problem her da hjuler er bygget til det.

Læs mere om ABU Revo Premier Spin her

Penn Clash II 3000

Penn Clash II 3000Penn er top producent af fiskehjul. De står for produktioner af de største kran-hjul til tun og blue-marlin fiskeriet verden over. Men hvordan ser det ud med mindre spinnehjul til bombarda fiskeri på kysten her i Danmark. Efter min mening ser det rigtig fint ud. Jeg går selv med Penn og har gjort det siden vi kunne købe dem i Danske butikker. Jeg anbefaler Penn Clash II 3000 hjulet til bombarda fiskeriet fordi det er så robust som det er. Det holde bare hele vejen. Også på de hårde kolde dage på kysten hvor mange andre hjul bukker under for kulde og saltvand, så kører dette hjul stadig ufortrøden videre.

Penn Clash serien er bygget ud fra devisen at mindre er bedre, Hvilket vil sige at der er færre smådele i hjulet som kan gå i stykker eller slidt op. Og det er nemlig det der er med Penn hjul. De går ikke i stykker. De Holder i mange år.

Læs mere om Penn Clash II serien her

Daiwa 19 Certate LT

Daiwa 19 Certate LTDet er svært at sætte ord på, hvor vigtigt en god smooth bremse er. Når du har jagtet den store havørred i flere uger og den pludselig hugger ud af det blå så er en svigtende bremse ikke det man står og håber på. Dette Diwa hjul er så enormt meget mere end bare bremsen.

LT som står for Light And Tough er kodeordene i dette tilfælde. Det super lette hus kombineret med styrke er det man bør værdsætte det et hjul i denne prisklasse. Man får virkelig valuta for pengene her da hjule er fyldt op med den nyeste teknologi inden for hjul byg. Daiwa 19 Certate LT har en egen vægt på 210gr. Og en bremsekraft på godt 10 kg.

Læs meget mere om Daiwa 19 Certate LT her

 

Shimano Stella SW-CSelvfølgelig skal Shimano Stella med på listen. Men hvad er det der gør at dette hjul er et af de dyreste på markedet. Er det pengene værd? Jeg vil til hver en tid sige at Stella er penge værd. Men ja det er et omkosteligt hjul og man bør tænke sig godt om inden man køber det.

Men grunden til at Shimano Stella SW-C koster små 8.000 kr er på grund af designet og indmaden. Man får som regel hvad man betaler for og det samme gør sig gældende hos Shimano. Hagane har lagt navn og design til gearet og huset. Hjulet er udstyret med et specielt lydløst system og så er Shimano Stella SW-C det stærkeste og mest pålidelige hjul på markedet.  Da hjulet er udviklet til fiskeri efter større og stærkere er det ligeledes udstyret med en uundværlig Heatsink Bremse som mindsker varmedannelse under fighten. Du får her et hjul som er sin investering værd langt ud i fremtiden.

Læs endnu mere om Shimano Stella SW-C her

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!