Denne anmeldelse beviser, at navnet Simms G3 Guide, rammer helt plet. Er man for et eksempel guide eller bruger man bare enorme mængder af tid med waders på, så er Simms G3 Guide det helt rette produkt.

Noget andet er at disse vaders har en 100% pasform. Det er der nu ikke noget mærkeligt i. Simms designteam har nemlig sørget for at der findes 25 størrelser til mænd og godt 10 til kvinder. Det er et noget større udvalg end Simms konkurrenter på markedet.

For en hardcore daglig bruger af waders er dette her måske en bagatel. Men for os der ikke fisker til dagligt, så er Simms G3 Guide waders ikke designet til rejse aktivitet. De er ikke så pakkevenlige som andre vaders. Men som sagt har Simms her fokuseret på holdbarhed samt funktionalitet. Dette er en Guide Waders af højeste kvalitet.

G3 Guide waders features

Nok den største og mest roste feature er den antibakterielle behandling af vade-sokken. Hvis man bruger mange timer i vandet vil man, hos mange andre waders, opleve en lidelugtende dunst. Det sker i løbet af få gange ved kysten. Det slipper man for her.

Fisker man i de mere kolde måneder eller i de permanente køligere egne af verden, så kommer G3 Guide selvfølgelig også med en foret pass-through lomme til at varme fingrene i.

Sammen med flip-out lommen til mobiltelefonen og bilnøglerne, den antibakterielle behandling af sokken og den forede lomme, er disse alt i alt en superwaders. Og nok den mest trofaste af slagsen. Og med sin 4 lags Gore-Tex kvalitet sikret tekstil på den nederste 2/3 dele, er G3 Guide fra Simms, uden sammenligning den mest holdbare waders på markedet.

Dommen over Simms G3 Guide waders

Godt nok er disse waders de mest robuste. De er lavet til hårdt slid og der er ikke gået på kompromis for at opnå den perfekte waders. Men alligevel er Simms waders ikke fuldt ud tilfredsstillende. Når det kommer til at være åndbar og når det kommer til at skulle pakkes ned til længere rejser, hvor plads kan være en mangelvare, så fejler de.

Prisen spiller også ind. Dette er en forholdsvis dyr waders, men hvis man vil have et produkt der holder og som er bygget til alt slags vejr og brug så er Simms G3 den rigtige vej at gå.

Læs eventuelt artiklen om de 4 gode waders sæt her

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!