Når man bevæger sig på kysten, i fjorden eller i åen, er det super vigtigt at man er godt tilpas med det grej man medbringer. En anden ting er at den påklædning man har på også skal være behagelig.

En Sling Pack er en rygsæk lignende taske der hænger på ryggen over den en skulder og under modsatte arm. Det gør det super behageligt at gå og fiske og armene har en større frihed til at arbejde med fiske stangen

Her kigger vi på en top 5 over Sling Pack som vi mener er dem man bør overveje hvis man kigger efter et alternativ til en fiskevest, taske eller rygsæk.

Orvis Safe Passage Sling Pack

Orvis safe passage sling packDen vandafvisende Safe Passage Sling Pack fra Orvis er bare super lækker. Den sidder omme på ryggen og den er slet ikke en generende genstand under fiskeriet, men den er stadig nem at komme til når man skal have fat i sit grej.

Den holdes desuden fint på plads på ryggen med den ekstra medfølgende strop.  Stykket på Orvis Safe Passage der vender ind imod ryggen er ventileret, så hvis man skal gå et længere stykke til fiskepladsen, så bliver ryggen mindre svedig.

Orvis Safe Passage er udstyret med et væld at lækre og yderst brugbare features. For eksempel er der monteret en lille forlomme på forsiden til lidt værktøj. Desuden er den også produceret med en masse fine lommer til det grej som er uundværligt på turen.

Til fluefiskeren er der monteret stropper til at have tippet spoler hængende. Og der er en lommer umiddelbart under Sling Packen til at fastgøre en vandflasker eller en lille termokande. Orvis Safe Passage Sling Pack er fluefiskeren foretrukne sling pack og kan købes fra 699,- hos fiskegrej.dk

 

Patagonia Atom Sling Forge Grey w/Textile Green

Patagonia Atom Sling Pack Forge GreyPatagonia Atom Sling er en robust taske som er fremstillet i 100% genbrugt polyester med en vandafvisende DWR finish. Det dråbeformede design, sørger for at vægten holdes placeret bag skulderen og omme på ryggen.

Da denne Sling Pack er designet med bare en enkelt strop bliver det meget nemt at komme til sine ting. Atom Sling snurres bare rundt og du har adgang til dine ting.

Patagonia Atom Sling Forge, er designet med et stort rum med mindre lommer inden i. Disse er til nemt at organisere grejet så man er helt klar over hvor hvad er.

I dag har man alt på mobilen, også gerne fiskekortet. Da det er rarest at have mobilen med ude, så er Atom Sling Forge monteret med en lille lomme til de mest vigtige ting der skal med på tur. Atom er super lækker at gå med. Den kan bestilles hos fiskegrej.dk til en pris fra kun 399,-

 

Simms Freestone Ambidextrous Tactical Sling Shadow Green

Simms Freestone Tactical Sling packDesignerne hos Simms har virkelig ramt rigtigt her. Denne sling pack kan nemlig bruges på både højre og venstre skulder. Så hvis du er flue fisker er det lige meget om du fisker med venstre eller højre hånd. Den fungere til begge.

Da en god fisketur afhænger af at man har det rigtige grej, er denne 15 liters Simms Freestone Sling Pack perfekt. Den har nemlig plads til det hele da den har stort set lige så meget kapacitet som en lille rygsæk. Og stadig uden at det føles som om at den fylder for meget.

Da Simms Freestone Ambidextrous Tactical Sling er lavet til både højre og venstre, er det samtidigt uhyre vigtigt at man kan komme nemt i tasken.

Ingen problem her. Den smarte 4-vejs lynlås gør at du nemt og hurtigt får adgang til indholdet uanset om du har tasken på højre eller venstre skulder. Desuden er Simms Freestone Sling Pack designet med stropper til en ekstra fiskestang på turen.Denne sling pack kan købes hos fiskegrej.dk til den nette sum af kun 999,-

 

Patagonia Vest Front Sling

Patagonia vest front sling packPatagonia Vest Front Sling Pack er en gennemført taske med nogle anderledes og alligevel smarte detaljer, end man har set før på lignende sling packs. Går du normal med fiskevest så kunne denne Sling Pack sagtens overtage denne funktion som en fiskevest normalt har.

Front Sling fungere egentlig som alle  andre sling packs, men på selve skulderstroppen, har du en fin frontlomme hvor du kan opbevare grej og værktøj. Der hvor denne Sling Pack er bedre end en fiskevest, er selv rummet på bagsiden.

Så her får du en mulighed for at opbevare en masse grej på ryggen og alligevel have adgang til de ting, grejer og værktøjer som du hele tiden har brug for under fiskeriet. Front Sling Pack kan ses og bestilles hos Lystfisk.dk til kun 649,-

 

Savage Gear Sling Shoulder Bag

Savage gear shoulder bagDenne smarte slingbag fra Savage Gear, er perfekt til predatorfiskeren på farten, eller lystfiskeren der vil holder orden i sit grej. Tasken har to store rum.

Det første rum er inddelt med en grejæske til forskellige størrelse agn, og en stor plastik lomme, med lynlås. Det andet store rum har fem plastiklommer med ziplock, til forskellige forfang eller andet grej der skal holdes orden i.

På ydersiden er der en holder til din vandflaske, og en holder til en ekstra stang. Tasken er også udstyret med tre D-ringe, som du kan hægte dit net, værktøj eller etuiet til dine solbriller i. Denne Sling pack kan bestilles for 399,- hos lystfisk.dk

 

 

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!