Stanley har siden 1913 lavet nok verdens bedste, mest holdbare og lang de flotteste designet termokander som nogen sinde har fandtes på markedet. I denne artikel kigge vi på top 3 udendørs termokander i 2021 som er værd at tage med i overvejelserne hvis man skal ud og investere i en ny termokande i det nye år.

Stanley Ceramivac Bottle 0,7 L

Den store Termoflaske Ceramivac Bottle, fra Stanley, på ikke mindre en 0,7 liter har den formidable egenskab at kunne holde væske varmt i op til 9 timer. Flasken vejer 420 gram (i tom tilstand). Den måler i højden 27,6 centimeter og 7,6 centimeter i diameter. Og udmærker sig ved dens slanke og elegante stil.

Dobbeltvægs isolering med keramik på indersiden og plast betrukket rustfri stål udvendigt gør at den ikke transportere varmen ud fra flasken men bliver inden i. Desuden er den keramiske overflade inde i termoflasken ikke modtagelig for smag og farve.Så uanset om du skifter mellem kakao, kaffe og the, så vil smagsoplevelsen altid være optimal.

Da det tætsluttende er på indersiden også lavet af rustfrit stål. Så væsken på ingen tidspunkter kommer i forbindelse med plastikken. Desuden er alt plastik på Ceramivac Bottle, fra Stanley, 100% BPA-fri. Så flasken tåler derfor også maskinopvask uden risiko for aflejringer af microplast.

Flasken er med sit snilde silikone design skridsikker. Og en monteret o-ring i metal hjælper med grebet så flasken ikke skrider ved ophældning af den varme væske.

Stanley Ceramivac Bottle på 0,7 liter er alt i alt en elegant termoflaske, som holder sig varm på selv en lang fisketur. Den nye keramiske teknologi er af helbredsmæssige årsager at foretrække da plastik med tiden vil aflejre i den varme væske.

 

Stanley Master Vacuum Bottle 1,3 liter

Denne termoflaske er ideel til håndværkeren. Den kan nemlig holde sig varm i op til 40 timer. Og på de varme dage kan den holde kølige væsker kolde i op til 35 timer. Dette er på grund af den 4 lags QuadVac isolering som også er indbygget i den vacuum isolerede kaffekop der med følger. Denne kan holde kaffen varm i op til 20 minutter. Lige præcis længe nok til en god pause midt på dagen.

Master Vacuum Bottle vejer 1700 gram og måler i højden 35,7 centimeter og 17,1 centimeter i diameter i bunden. Koppen måler 10,2 centimeter i diameter.

Det ergonomiske korrekt formet håndtag på Master Vacuum Bottle på 1,3 liter, er desuden silikonebelagt således dette ikke er  varmeledende.

Denne serie fra Stanley, som bliver kaldt Master Serien, er kendt for sin store slidstyrke. Den er designet til at kunne holde til slag og tab og til at kunne holde mange år ud i frem tiden. Det har i mange årtier været kendt at produkter fra Stanley holder længe en konkurrenternes produkter. Også selv om prisen er meget konkurrence dygtig.

 

Stanley Adventure Vacuum Bottle 0,73L

Denne Adventure Vacuum Bottle på 0,73 liter Termokande fra Stanley i dens legendariske slidstyrke kan med en isoleringsevne ud over det normale, holde drikkevarerne varme eller kolde i op til 20 timer. Denne

termokande vejer ikke mere end 520 gram. Den måler 8,4 cm i diameter og 27 cm i højden. Alt i alt en lille letvægter med masser af kapacitet.

Adventure termokanden har dobbelte sider, der danner det isolerende Vacuum omkring indholdet, der gør a temperaturen på indersiden ikke bliver påvirket udefra, uanset hvilken vejr termoflasken bruges i. Det gør også at flasken ikke ændrer temperatur på ydersiden, så du brænder eller fryser fingrene når du rører den.

På toppen sidder en Kaffekop, som på de fleste andre modeller, med skruegevind om halsen på termokanden. Koppen er ligesom termokanden med isolerede dobbeltsider, så selvom du skulle stille koppen fra dig et øjeblik, så risikere du ikke at komme tilbage til en afkølet eller helt kold kaffe, kakao eller the.

Adventure Bottle er lavet lidt slankere end de klassiske Stanley Termokander, og en smule mere elegant i designet. Den slanke form gør den let at pakke i tasken, og uden hank på siden er der ikke noget der hænger fast.

Vær opmærksom på BPA i plast

Vær med i lodtrækning om et Shimano Spinnehjul i hver måned

You have Successfully Subscribed!